top of page

WAAROM AFFACT?

 • Mijn projecten komen niet (op tijd/ binnen budget) af.
  Affact Werkt aan projecten die een concrete bijdrage leveren aan de organisatie strategie/ doelstellingen. Integreert het project in de staande processen, cq voorkomt frustraties in de dagelijkse operatie. Stuurt op resultaten en communiceert richting stakeholders Affact kan jouw projectorganisatie dusdanig inrichten waardoor jijzelf optimalisatie projecten kwalitatief kunt managen.
 • Ik heb een gesprekspartner voor mijn ICT-beleid/ leverancier nodig
  Affact is op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. slaat de brug tussen jouw bedrijfsvoering en IT. vertaalt jouw bedrijfsuitdagingen naar technologische faciliteiten vertaalt de aanbiedingen van jouw IT leveranciers in uw taal maakt samen met jou een lange termijn visie op het gebied van IT slaat de brug tussen IT en jouw medewerkers kan jouw IT gesprekspartner zijn en daarnaast jouw medewerkers begeleiden om een optimaal ICT resultaat voor jouw bedrijfsvoering te realiseren.
 • Ik kan zelf toch ook die verandering doorvoeren?
  Zoals Einstein al zei: “We kunnen problemen niet oplossen door dezelfde denkwijze te hanteren als die we gebruikt hebben bij het creëren van het probleem”. Affact staat (nog) buiten uw organisatie. Hierbij treedt Affact buiten de platgetreden paden. Op basis van ervaringen opgedaan in vergelijkbare situaties, maar zeker ook door ervaringen - opgedaan in compleet andere situaties - te combineren ontstaan effectieve oplossingen. Hierbij houd jij jouw handen vrij voor de dagelijkse operatie.
 • Ik zou graag periodiek willen sparren over mijn (strategische) bedrijfsvoering
  Het is vaak eenzaam aan de top. Als binnen jouw organisatie onvoldoende medewerkers aanwezig zijn, die kwalitatief met jou mee kunnen denken over jouw (strategische) bedrijfsvoering, kan Affact als kritisch klankbord fungeren die u situatie kent, en waarmee je periodiek kunt sparren.
 • Mijn bedrijf lijkt wel tegen een groeidrempel aan te lopen.
  Rond de 30, 75 en 150 medewerkers is er sprake van een groeidrempel binnen uw organisatie. De eigenaar c.q. directeur dient zaken anders aan te gaan pakken en (nieuwe) managementlagen dienen verantwoordelijkheid te nemen. Affact adviseert bij het aanpassen van jouw organisatiestructuur, coacht directeur/eigenaar verantwoordelijkheden te delegeren en MT leden ondernemerschap op te pakken.
bottom of page